Επιστροφή Προϊόντων

- Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κι εφόσον α) τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και β) η αποστολή συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

- Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ανακοινώσει τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.


- Αν το προϊόν που παραγγέλθηκε είναι διαφορετικό από αυτό που παρελήφθη από τον πελάτη, ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει το προϊόν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή το κόστος αποστολής/επιστροφής των προϊόντων βαρύνουν την FineSelect.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

- Αν το προϊόν κατά την παραλαβή του από τον πελάτη είναι αποσφραγισμένο, τότε ο πελάτης έχει δικαίωμα να το επιστρέψει στο FineSelect.gr προς αντικατάσταση, χωρίς καμία επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση που ο πελάτης κάνει λάθος εκτίμηση και αποδειχθεί ότι το προϊόν δεν είναι αποσφραγισμένο, τότε το κόστος αποστολής βαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής και την οριστική συναποδοχή αυτής και από τα δύο μέρη, ο πελάτης έχει δικαίωμα αγοράς προϊόντων από το FineSelect.gr αξίας ίσης με αυτήν της επιστροφής. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, αυτή θα γίνει μέσω της ίδιας οδού πληρωμής της παραγγελίας, συνυπολογιζόμενου και ενδεχόμενου συμψηφισμού των μεταφορικών εξόδων, αναλόγως την περίπτωση. Η πίστωση του ποσού θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων από το FineSelect.gr.


- Για να μας επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 2638324, ή μέσω email στο info@fineselect.gr.


Διεύθυνση αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή :

FineSelect.gr

Μεγάλου Αλεξάνδρου 169

13562 Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα.


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

TAMEIO